dilluns, 27 de juny del 2011

CIÈNCIES SOCIALS 2n ESO


PROCEDIMENTS D’AVALUACIÓ I QUALIFICACIÓ DE L’ASSIGNATURA DE CIÈNCIES SOCIALS A PRIMER I SEGON D'ESO

Per aprovar l’assignatura de Ciències Socials serà imprescindible:
-Assistir regularment a classe i amb puntualitat.
-Atendre i participar de les activitats a l’aula (i permetre que els altres també puguin fer-ho): intervencions, exposicions orals, treballs de grup etc.
-Portar el material de treball necessari: quadern, llibre, mapes, colors...
-Dur els deures fets de casa.
-Fer les diferents proves escrites

ELS PROCEDIMENTS I CRITERIS DE QUALIFICACIÓ SERAN ELS SEGÜENTS:

AVALUACIONS PARCIALS

FEINA DIÀRIA A CASA I CLASSE (QUADERN I FITXES). Són aquells exercicis que es fan diàriament i es corregeixen el mateix dia a classe.
TREBALLS ENTREGATS. Són aquells treballs que necessiten un període relativament llarg de realització: tasques, treballs d'investigació etc. Tots aquells treballs entregats fora de termini seran penalitzats adequadament.



30%
ACTITUD I PARTICIPACIÓ. S'entén mantenir una actitud positiva envers l'assignatura i participar en les activitats proposades.
10%
PROVES ESCRITES. Es faran un mínim de dues proves escrites per avaluació, normalment una per unitat didàctica.
60%
Per poder aprovar i fer la mitjana dels quatre procediments avaluats la nota mitjana de les proves escrites no pot ser inferior a 3. Igualment tampoc s'aprovarà a un alumne que no entregui els treballs i activitats pertinents, tot i tenir una nota igual o superior a 5 de les proves escrites.
Els alumnes amb adaptacions curriculars seguiran els mateixos procediments tot i que els exàmens i activitats estaran adaptats a les seves necessitats.
RECUPERACIÓ AVALUACIONS

Es farà una prova específica de cada avaluació suspesa i es tindrà en compte el procés de progressió de l’alumne a l’avaluació següent. Serà imprescindible presentar la feina feta de les avaluacions suspeses. L'alumne amb avaluacions pendents té l'obligació de presentar-se a aquestes proves escrites. La nota de recuperació és la que passa a fer mitjana amb les altres avaluacions.

QUALIFICACIÓ FINAL

S’obtindrà fent la mitjana de les tres avaluacions. Si hi ha una avaluació amb una nota inferior a 3 no es farà la mitjana. També es condició necessària haver aprovat al manco dues avaluacions. Tenir aprovat la 3ª avaluació no significa la recuperació de les avaluacions anteriors.

AVALUACIÓ SETEMBRE
-Es farà una prova escrita que tindrà un valor del 80% de la qualificació.
-La feina d'estiu tendrà un valor del 20%.
-L'examen versarà sobre la feina d'estiu.

AVALUACIÓ PENDENTS
Es farà una prova escrita global el més de febrer i una altra el mes de maig i s’haurà d’entregar una feina que es lliurarà durant el curs. El valor de la prova escrita serà d’un 80% i de la feina un 20%. L'examen versarà sobre la feina assignada.

ALUMNES REPETIDORS
Es farà un seguiment per veure quina és la causa del seu fracàs i s'adoptaran les mesures ordinàries com qualsevol altre alumne: adaptacions curriculars, reforços etc.

MESURES QUE S'ADOPTARAN ALS ALUMNES QUE ES TROBIN COPIANT
Els quedarà suspesa l'avaluació i s'hauran de presentar a la recuperació ordinària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada